maanantai 25. kesäkuuta 2012

Muutakin kuin herkkuja

Mietin tässä tarjottavaa tupaantuliaisiimme, jotka ovat lauantaina. Muistuipa sitten mieleen yksi lempiruuistani, nimittäin papu-pinaatticurry. Se on aina yhtä hyvää ja kaiken lisäksi todella yksinkertainen tehdä. 

Papu-pinaatticurry

2 rkl öljyä                                        1 sipuli
1 paprika                                       1 rkl currytahnaa
1 tlk papuja                                    1,5 dl vettä
kasvisliemikuutio                          400 ml kookosmaitoa
1 ps pakastepinaattia

- Kuulotta sipuli ja paprika öljyssä. Lisää currytahna.
- Lisää vesi, liemikuutio, kookosmaito, huuhdellut pavut ja pinaatti. Hauduta ilman kantta n. 10 min.

Tarjoile kvinoan, kuskusin tai riisin kera. Kvinoa on minun suosikkejani. Se on eteläamerikkalainen ruokakasvi, joka on mm. luontaisesti gluteeniton. Sitä voi ostaa ihan tavallisesta ruokakaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti